Több mint egy triathlon

Idén szeretnénk versenyzőinknek egy kicsit többet nyújtani, mint eddig, Több, mint triatlont.
A tömegsport azt jelenti, hogy minél több ember sportol. De a sport nem minden. A természet, amelyben a sportot űzzük, legalább olyan fontos, mint maga a sport, a mozgás. Idén egy olyan teljes hétvégés programot ajánlunk a Szent Anna triathlon alkalmával, amellyel meggyőzhetünkTéged és családodat, hogy megéri Tusnádfürdőn, nálunk maradni és kikapcsolódni.

Ezen az oldalon bemutatunk majd minden olyan szórakozási lehetőséget, programajánlatot és eseményt, amelyet ki lehet próbálni a verseny hétvégéjén. Ugyanakkor kulturális programokat is szervezünk, azért, hogy bemutassuk a régió kultúráját azoknak, akik kevésbé ismerik azt. De hogy a sporttól se távolodjunk el, olyan meglepetés vendégeink lesznek a sport világából, akik mesélnek a profi sportolói életükről, sport technikákról, edzésekről, stb. 

Azért is szeretnénk itt tartani benneteket a verseny után is, mert Tusnádfürdőnek van a legtisztább, legózondúsabb levegője az egész országban és ti megérdemlitek, hogy ezt élvezhessétek :)

Fedezd fel térségünket:Több mint triatlon - program

Amint azt már első perctől beharangoztuk a 2017 XSALT verseny kicsit másabb lesz, mert szeretnénk versenyzőinknek egy kicsit többet nyújtani, mint eddig. Mi ezt egyszerűen úgy neveztük meg, hogy Több, mint triatlon.

Tovább...

Tusnádfürdő és környéke ökoturisztikai desztináció

Partnere és támogatója a „Szent Anna triathlon - XSALT 2017” versenynek. 

FEDEZD FEL a természeti és kulturális értékeket...!
KÓSTOLD MEG a kulináris kinálatokat...!
PRÓBÁLD KI a minőségi tapasztalatokat és élményeket...!

Tovább...